top of page

CvR Projecten

Door de jaren heen heb ik al voor veel mooie partijen mogen werken. Neem een kijkje in mijn huidige en voldane projecten om een goed beeld te krijgen van wat ik allemaal voor jou kan betekenen.

10 jaar Centraal Station

Als projectleider 10 jaar Centraal Station heb ik mij de afgelopen maanden ingezet om een zo mooi mogelijk programma vanuit de positionering van Rotterdam Centraal samen te stellen. Een programma voor de bezoekers van Rotterdam Centraal, de bewoners van Rotterdam Centraal en de bewoners van de stad.

Rotterdam CS

IFFR

Elk jaar mag ik voor het IFFR (International Film Festival Rotterdam) de welbekende tijger op verschillende plekken in de stad loslaten.. Van grote installaties op de Markthal tot aan bestickering, Rotterdam weet dat het IFFR eraan komt!

Koningsdag 2023

In 2023 werd het Koningshuis ontvangen in Rotterdam, dus werd de hele stad omgetoverd tot een groot oranjefeest. Ik mocht de aankleding op mij nemen en verzorgde daarnaast verschillende activaties met het team (stads)programma van Rotterdam Festivals, zoals de staatsieportretten.

Eurovision Songfestival

Tijdens het Eurovision Songfestival van 2021 in Rotterdam, had ik de eer om de citydressing van de stad te verzorgen. Ondanks de restricties rondom Corona wisten wij van Rotterdam een groot feest te maken om alle deelnemers welkom te heten.

NN Marathon Rotterdam

Sinds 2019 mag ik elk jaar de citydressing rondom #demooiste NN Marathon Rotterdam verzorgen.

R'damse Nieuwe

Van 2020 t/m 2023 was ik voorzitter van R'damse Nieuwe, een community van betrokken en ondernemende Rotterdammers. R'damse Nieuwe verbindt netwerken en generaties, met als doel om van Rotterdam een stad te maken waar wij onze ambities waar kunnen maken en waar we als ondernemende Rotterdammers willen wonen, werken en leven.

Wereld Haven Dagen

Sinds 2020 mag ik de citydressing van de Wereld Haven Dagen verzorgen. Van de Markthal tot de Nieuwe Binnenweg en van de Coolsingel tot de Koopgoot, het jaarlijkse evenement is goed zichtbaar en voelbaar in de stad!

European Para Championships

Voor European Para Championships verzorgde ik de citydressing, met bestickering op onder andere meerdere hotels door de stad.

Utrecht marketing

Al sinds 2014 ben ik betrokken bij het maken van de Uitagenda Utrecht. 

ABN AMRO Open

Voor ABN AMRO Open 2023 hebben wij 10 etalageruiten voorzien van een toffe raamsticker!

Rotterdam Unlimited

....

Boijmans Depot

Voor de opening van het Boijmans Depot mocht ik de stad aankleden.

IFFR
Koningsdag
Songfestival
Marathon
R'damseNieuwe
WHD
Para
Utrecht
ABN AMRO
Unlimited
Depot

Benieuwd hoe wij kunnen samenwerken?

Telefoon

0652621106

E-mail 

Socials

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page